>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Prikborden.nl
Thuiswinkel Waarborg lid E-commerce Europe
0 Producten
0344 820 236
>>  Klantenservice
De no-nonsense specialist in prikborden | Koop direct van de producent

 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 20,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Meer over de SAM productiefaciliteiten 
Home  >  Scheidingspanelen  >  Bureauscheidingspaneel

Kopen bij SAM online

Grootste assortiment prikborden
Koop direct van de producent
Scherp geprijsde prikborden
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijf, particulier en school
Alléén topkwaliteit prikborden
Deskundige klantenservice
Prikborden op maat
Bedrukte prikborden
Dé prikbordspecialist
Veilig online winkelen

Klantenbeoordeling

9.2/10
SAM Online Stores
Nederland
Lees meer
prima produkt. prima bezorging.

>>

Bureauscheidingspanelen: functioneel en decoratief!


Past op ieder bureau!
40 of 60 cm hoog

Past in ieder interieur!
Creëer je eigen eigen ontwerp


Zoekt u een prik- of whiteboard voor op uw bureau? Hiervoor hebben wij een oplossing: prikbord en whiteboard scheidingspanelen voor bureaus.

Inzetbaar voor ieder bureau

Met een universeel klemmechaniek, dat past op alle soorten en maten bureaus, dekt u de achterzijde van uw bureau af met een stijlvol scheidingspaneel. Dit paneel is gefabriceerd met dubbelzijdig prikbord, of whiteboard oppervlak. U creëert hiermee rust en privacy aan uw bureau, en zorgt tegelijk voor een handig en functioneel prik- of whiteboard.


Division wall sizes

Reguliere bureaumaten & afwijkende maten

De bureauscheidingspanelen zijn standaard verkrijgbaar in de reguliere bureaumaten van 120cm, 160cm, 180cm en 200cm breed. Daarnaast zijn de panelen op aanvraag tevens in afwijkende maten te fabriceren.

Voor de hoogte bieden wij keuze uit twee standaardmaten. Het korte model is 40 cm hoog, waardoor u hier nog overheen kunt kijken. Uw collega aan de andere kant van het bureau is nog zichtbaar, wat prettig kan zijn voor goed overleg tijdens uw werkzaamheden. Het hoge model is 60 cm hoog, waardoor u niet meer over het scherm heen kunt kijken. Dit zorgt voor de hoogste mate van privacy aan uw bureau.


Division wall sizes
Prikbord in verschillende kleuren

De scheidingspanelen worden geleverd met magneethoudend en beschrijfbaar whiteboardstaal, of met een prikbordoppervlak van vilt. Het vilt is in veel verschillende kleuren leverbaar, waardoor het paneel bijdraagt aan een prettig ingerichte en verzorgde werkplek.


Division wall sizes
Magneethoudend whiteboard

Het schrijfoppervlak van het whiteboard is beschrijfbaar met alle typen whiteboardstiften en gemakkelijk uitwisbaar. Het whiteboard is tevens magneethoudend, waardoor u door middel van magneten documenten aan het whiteboard kunt hangen.


Division wall sizes
Verschillende kleuren profielen

Het paneel wordt rondom afgewerkt met een aluminium profiel en bijpassende hoekstukken. Dit profiel kunnen wij u leveren in wit, zwart of geborsteld aluminium. Hierdoor is het mogelijk om verschillende combinaties te maken tussen profielkleur en de afwerking van uw bordoppervlak. Het profiel is in tegenstelling tot het bordoppervlak wel aan beide zijden dezelfde afwerking.

Division wall sizes
Heeft u interesse in onze bureauscheidingspanelen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor zorgvuldig advies en stel uw bureauscheidingspaneel samen!

Wilt u meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Onze deskundige klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar.
0344-820 236 Bel ons, zonder extra kosten.
Stuur ons een email.
Neem contact op via Facebook of Twitter.

Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.