De no-nonsense prikbord specialist
Snel uit voorraad of op maat gemaakt
0344 820 236

Bureau scheidingspaneelPast op ieder bureau! 40 of 60 cm hoog
Past in ieder interieur! Creëer je eigen eigen ontwerp


Zoekt u een prik- of whiteboard voor op uw bureau? Hiervoor hebben wij een oplossing: prikbord en whiteboard scheidingspanelen voor bureaus.

Inzetbaar voor ieder bureau

Met een universeel klemmechaniek, dat past op alle soorten en maten bureaus, dekt u de achterzijde van uw bureau af met een stijlvol scheidingspaneel. Dit paneel is gefabriceerd met een prikbord, of whiteboard oppervlak. U creëert hiermee rust en privacy aan uw bureau, en zorgt tegelijk voor een handig en functioneel prik- of whiteboard.

Division wall sizes
Reguliere bureaumaten & afwijkende maten

De bureauscheidingspanelen zijn standaard verkrijgbaar in de reguliere bureaumaten van 120cm, 160cm, 180cm en 200cm breed. Daarnaast zijn de panelen op aanvraag tevens in afwijkende maten te fabriceren.

Voor de hoogte bieden wij keuze uit twee standaardmaten. Het korte model is 40 cm hoog, waardoor u hier nog overheen kunt kijken. Uw collega aan de andere kant van het bureau is nog zichtbaar, wat prettig kan zijn voor goed overleg tijdens uw werkzaamheden. Het hoge model is 60 cm hoog, waardoor u niet meer over het scherm heen kunt kijken. Dit zorgt voor de hoogste mate van privacy aan uw bureau.

Division wall sizes


Prikbord in verschillende kleuren

De scheidingspanelen worden geleverd met magneethoudend en beschrijfbaar whiteboardstaal, of met een prikbordoppervlak van vilt. Het vilt is in veel verschillende kleuren leverbaar, waardoor het paneel bijdraagt aan een prettig ingerichte en verzorgde werkplek.

Division wall sizes


Magneethoudend whiteboard

Het schrijfoppervlak van het whiteboard is beschrijfbaar met alle typen whiteboardstiften en gemakkelijk uitwisbaar. Het whiteboard is tevens magneethoudend, waardoor u door middel van magneten documenten aan het whiteboard kunt hangen.

Division wall sizes


Verschillende kleuren profielen

Het paneel wordt rondom afgewerkt met een aluminium profiel en bijpassende hoekstukken. Dit profiel kunnen wij u leveren in wit, zwart of geborsteld aluminium. Hierdoor is het mogelijk om verschillende combinaties te maken tussen profielkleur en de afwerking van uw bordoppervlak. Het profiel is in tegenstelling tot het bordoppervlak wel aan beide zijden dezelfde afwerking.

Division wall sizes


Heeft u interesse in onze bureauscheidingspanelen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor zorgvuldig advies en stel uw bureauscheidingspaneel samen!

Snel en gratis geleverd uit voorraad

Topkwaliteit producten van sam creative

Daarom koopt u direct van de producent