>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Prikborden.nl
Thuiswinkel Waarborg lid E-commerce Europe
0 Producten
0344 820 236
>>  Klantenservice
De no-nonsense specialist in prikborden | Koop direct van de producent

 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 20,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Meer over de SAM productiefaciliteiten 
Home  >  Prikbord Pro vilt  >  Forest Green

Kopen bij SAM online

Grootste assortiment prikborden
Koop direct van de producent
Scherp geprijsde prikborden
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijf, particulier en school
Alléén topkwaliteit prikborden
Deskundige klantenservice
Prikborden op maat
Bedrukte prikborden
Dé prikbordspecialist
Veilig online winkelen

Klantenbeoordeling

9.2/10
SAM Online Stores
Nederland
Lees meer
matching all the expectations!

>>

Prikbord Pro Series Forest Green

Topkwaliteit vilt
Stijlvol aluminium profiel
Inclusief ophangset
Uniek: keuze uit 15 kleuren!
Voor intensief gebruik

Prikbord Pro Series Forest Green

Onze Prikbord Pro Series zijn professionele prikborden met een toplaag van duurzaam vilt en een design aluminium profiel. Deze prikborden zijn daarmee geschikt voor intensief gebruik thuis, op kantoor of op scholen.

Het prikbord is opgebouwd uit een toplaag van duurzaam vilt, 9 mm zachtboard als kern, en een 8mm HDF hardboard aan de achterzijde voor extra versteviging. Het prikbord is daarmee opgebouwd uit professionele componenten die garant staan voor lang en duurzaam gebruik in iedere omgeving.

Het prikbord is voorzien van een stijlvolle en stevige aluminium lijst en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Daarnaast is de Prikbord Pro Series leverbaar in 15 verschillende kleuren! Maakt u uw keuze uit onderstaand overzicht.

Prikbord Pro Series Forest Green in de afmeting 45x60 cm. Het prikbord heeft een toplaag van duurzaam gekleurd vilt en design aluminium profiel.
Prikbord Pro Series Forest Green in de afmeting 60x90 cm. Het prikbord heeft een toplaag van duurzaam gekleurd vilt en design aluminium profiel.

Prikbord Pro Series Forest Green in de afmeting 90x120 cm. Het prikbord heeft een toplaag van duurzaam gekleurd vilt en design aluminium profiel.
Prikbord Pro Series Forest Green in de afmeting 100x150 cm. Het prikbord heeft een toplaag van duurzaam gekleurd vilt en design aluminium profiel.

Prikbord Pro Series Forest Green in de afmeting 100x180 cm. Het prikbord heeft een toplaag van duurzaam gekleurd vilt en design aluminium profiel.
Prikbord Pro Series Forest Green in de afmeting 120x200 cm. Het prikbord heeft een toplaag van duurzaam gekleurd vilt en design aluminium profiel.

Prikbord Pro Series Forest Green in de afmeting 120x240 cm. Het prikbord heeft een toplaag van duurzaam gekleurd vilt en design aluminium profiel.

Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.