>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Prikborden.nl
Thuiswinkel Waarborg lid E-commerce Europe
0 Producten
0344 820 236
>>  Klantenservice
De no-nonsense specialist in prikborden | Koop direct van de producent

 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 20,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Meer over de SAM productiefaciliteiten 
Home  >  Accessoires  >  Railsystemen

Kopen bij SAM online

Grootste assortiment prikborden
Koop direct van de producent
Scherp geprijsde prikborden
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijf, particulier en school
Alléén topkwaliteit prikborden
Deskundige klantenservice
Prikborden op maat
Bedrukte prikborden
Dé prikbordspecialist
Veilig online winkelen

Klantenbeoordeling

9.2/10
SAM Online Stores
Nederland
Lees meer
Ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteit. Vlot geleverd. Ik vind het jammer dat er geen keus is in de extra sterke glassboard magneetjes desondanks tevreden met de soort die ik wel heb kunnen kopen.

>>

Railssystemen

Easy to install
Extra flexibiliteit
Zowel plafond als wand

Railssystemen

Railsystemen bieden de mogelijkheid uw prikborden, magneetborden en andere objecten op flexibele wijze te gebruiken. Omdat u uw bord met deze systemen niet op een vaste plaats tegen uw achterwand hoeft te bevestigen, maar aan een railsysteem hangt, kunt u uw whiteboard gemakkelijk horizontaal en verticaal over het railsysteem verplaatsen. Dit biedt extra gebruiksgemak, u kunt boorgaten in uw achterwand vermijden, en tevens kunt u uw achterwand efficienter gebruiken door meerdere objecten op het railsysteem te monteren.

Indien u kiest voor een railsysteem dient u eerst een keuze te maken tussen een wand- of een plafondsysteem. Bij een railsysteem voor wandmontage kunt u uw prikbord horizontaal over uw wand schuiven en hangt uw bord zeer stabiel. Dit is systeem is daardoor met name geschikt voor middelgrote en grote maten borden . Bij plafondmontage kunt u uw bord zowel verticaal als horizontaal over uw wand verplaatsen, maar hangt uw bord minder stabiel en ziet u de koorden waar uw bord aan is opgehangen. Dit systeem is daarom met name geschikt voor kleinere formaten borden.


Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.